Diverse behandelingen

In onze praktijk bieden wij ook diverse andere behandelingen aan.

Hierbij een kort overzicht:

  • Het bleken van uw gebit met Opalescence Go d.m.v. een set die u thuis kunt gebruiken. Opalescence Go is het professionele alternatief voor vrij verkrijgbare bleekproducten. Opalescence Go wordt alleen verspreid via erkende tandheelkundige professionals, voor professionele bleekresultaten en voor uw gemak: veilig en effectief.
  • Behandeling met Aligners. Aligners zijn doorzichtige hoesjes van kunststof die u over uw tanden heen kan plaatsen waardoor uw tanden recht geduwd worden. Omdat u elke twee weken deze hoesjes verwisselt voor een hoesje die een andere vorm heeft zullen uw tanden en kiezen langzaam gaan verplaatsen.
  • Behandeling met F.I.T. Forma® Injectie Techniek. Met F.I.T. komt men met een unieke oplossing om slijtage te behandelen op een snelle, goedkope, makkelijke en succesvolle manier zonder te moeten prepareren. Het sluit dus perfect aan bij de huidige COVID-19 problematiek
  • Wax up behandeling. Dit is het aanbrengen van was op een (gips)model, waarmee de ideale vorm en/of positie van de tanden en kiezen op het model getoond wordt. De wax-up kan aangebracht worden op een model waar de tandarts al heeft geslepen aan de tanden en kiezen, maar het kan ook gebruikt worden voor de planning van toekomstige vullingen of kronen op nog onbehandelde tanden.
  • Tevens beschikken wij over intra-orale scanner waarmee uw gebit digitaal gescand kan worden. De tandarts maakt met een intra-orale (mond) scanner, zonder afdruklepels, een digitale afdruk van de boven- en onderkaak.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de praktijk.